IGP-DURA®pol 64 i 68

IGP-DURA®pol 64 je na vremenske utjecaje otporan sistem za plastifikaciju, sa temperaturama pećenja počevši od 170 °C. Ponuda boja sa glatkom površinom obuhvata veliku količinu posebnih NCS nijansi. Struktura praha ovog sistema karakteristična je po mat efektu i površinama glatkim na dodir.

Sveobuhvatni program IGP-DURA®pol 68 sistema sa mogućnostima pečenja na niskim temperaturama garantuje dugotrajna rješenja za gotovo svaku primjenu. Niske temerature od 150°C omogućuju nisku potrošnju energije te istovremeno optimalne rezultate plastifikacije. Dodatna odlika ovog sistema boja je praktičnost: svi proizvodi ove serije imaju izrazito dobru stabilnost prilikom pečenja i skladištenja, te su pogodni kako za unutarnju tako i za vanjsku upotrebu.

IGP-DURA®than 81

IGP-DURA®than 81 je poliuretanski prah za plastifikaciju višestrukog sjaja za industrijsku upotrebu. Sistem je otporan na vremenste utjecaje te rezultira providnim i poluprovidnim površinama elegantnog gradijenta.

04
05
06

IGP-DURA®xal 46

IGP-DURA®xal je vodeći sistem boja u prahu za imitaciju anodiziranog aluminija (imitacija eloksaže). IGP-DURA®xal 4601 je za vanjsku upotrebu pogodna grupa proizvoda IGP-DURA®xal sistema otpornih na vremenske utjecaje. Industrijskim površinama pruža neobičnu svilenkastu eleganciju u dubokom matu sa besprijekornim gradijentom boje. Nastaju površine bogatog izgleda sa izvrsnom stabilnošću prema UV-zrakama i vremenskim utjecajima.

Translate »