Dobrodošli u svijet tehnologije pripreme i plastifikacije metala!

O nama

Od septembra 2017. godine kompanija IGP Solutions doo, kao partner švicarske kompanije IGP Pulvertechnik GmbH, uspješno posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine, te svoje klijente snadbijeva visokokvalitetnim bojama u prahu marke IGP. Ubrzo nakon otvaranja, kompanija IGP Solutions doo postala je službeni partner kompanije CARLISLE Fluid Technologies, te klijentima nudi kupovinu vrhunskih uređaja brenda MS.

Visokokvalitetni prah za plastifikaciju, pouzdan servis i brza dostava

Firma IGP Solutions doo u svakoj prilici nudi profesionalnu i kompetentnu korisničku uslugu. Bilo da imate pitanje na temu plastifikacija, IGP boje u prahu, pištolji za plastifikaciju, peć za plastifikaciju, ili ako se jave problemi tokom ili nakon procesa plastifikacije, kontaktirajte nas putem telefona ili email-a. Tu smo za Vas!

IGP boje za plastifikaciju i u Crnoj Gori

U maju 2021. godine kompanija je potpisala dodatni ugovor sa matičnom kompanijom IGP Pulvertechnik GmbH, te je pored tržišta BiH, postala zadužena i za veleprodaju IGP praškastih boja na crnogorskom tržištu.

Raznovrsni proizvodi za jednostavan i uspješan proces plastifikacije

Pored IGP praškastih boja i MS opreme za plastifikaciju naš asortiman nudi i dodatne proizvode, koji će Vam olakšati proces farbanja i dovesti Vas do savršenih rezultata. U saradnji sa firmama Automation Dr. Nix GmbH & Co. KG, JÜRGEN EMPTMEYER GmbH i EMS Powder Coating Eqipment, klijentima smo omogućili kupovinu visokotemperaturnih zaštitnih traka i diskova, silikonskih čepova i kapa, čeličnih kuka, mjerača debljine sloja boje, peći kao i kompletnih linija za plastifikaciju metala.

Hemikalije za pripremu površina – Haug Chemie GmbH

Od 1. januara 2023. naše klijente snadbijevamo i proizvodima za pripremu i čišćenje metala prije farbanja, kao i proizvodima za njegu kože nakon upotrebe hemikalija i praha za plastifikaciju.

Naši partneri

Naš tim

O nama

Translate »