Dobrodošli u svijet tehnologije pripreme i plastifikacije metala!

O nama

Od septembra 2017. godine firma IGP Solutions doo kao partner švicarske kompanije IGP Pulvertechnik GmbH uspješno posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine, te svoje klijente snadbijeva visokokvalitetnim IGP bojama u prahu. Ubrzo nakon otvaranja naša firma postala je službeni partner grupacije CARLISLE Fluid Technologies, pa je našim klijentima omogućena kupovina vrhunskih uređaja za plastifikaciju brenda MS.

Visokokvalitetni prah za plastifikaciju, pouzdan servis i brza dostava

Ljubazni tim firme IGP Solutions doo u svakoj prilici nudi profesionalnu i kompetentnu korisničku uslugu. Bilo da imate pitanje na temu plastifikacija površina, IGP boje u prahu, pištolji za plastifikaciju, linije i peći za plastifikaciju ili ako se jave problemi tokom ili nakon procesa plastifikacije, kontaktirajte nas putem telefona ili email-a. Tu smo za Vas!

Raznovrsni proizvodi za jednostavan i uspješan proces plastifikacije

Pored IGP praškastih boja i MS opreme za plastifikaciju naš asortiman nudi i dodatne proizvode koji će Vam olakšati proces farbanja i dovesti Vas do savršenih rezultata. U saradnji sa firmama Automation Dr. Nix GmbH & Co. KG, JÜRGEN EMPTMEYER GmbH, Haug Chemie GmbH i VERA Group LTD klijentima smo omogućili kupovinu hemikalija za pripremu površinevisokotemperaturnih zaštitnih traka i diskova, silikonskih čepova i kapa, kuka za kačenje, mjerača debljine sloja boje, peći kao i kompletnih linija za plastifikaciju metala.

IGP boje za plastifikaciju i u Crnoj Gori

U maju 2021. godine naša firma potpisala je dodatni ugovor sa firmom IGP Pulvertechnik GmbH te je pored tržišta BiH postala distributer IGP praha za plastifikaciju na tržištu Crne Gore.

Naši partneri

Naš tim

O nama